CSA Travel

Adresa: Strada Ana Ipatescu, Nr.3, lateral Piata Centrala catre Catedrala Catolica, Bacau
Nr. Reg. Com.: J4/1148/16.09.2016
CUI: RO36533683

Licenta de turism: 1541/16.02.2021
Polita de asigurare: Seria BN, Nr.000002242/27.01.2021
Cont Lei: RO69BTRLRONCRT0431933401
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Tel.: 0769.966.771
Tel. mobil: 0751 395 595
E-mail: office@csatravel.ro

Echipa CSA Travel

Cine suntem

Echipa CSA Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bacau dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Licenta Turism
Brevet Turism
Polita Asigurare
Certificat Inregistrare

Cu o experiență de peste  13 ani în domeniu oferind consultanță în turism pentru identificarea “vacanțelor de vis”!

Pasionați de călătorii, având experiență și studii în domeniul tursmului, suntem pregătiți să vă oferim cele mai potrivite informații și ponturi pentru orice destinație. Echipa CSA Travel este formată din agenți de turism și ghizi de turism autorizați. Tot din echipă fac parte și colaboratorii noștri pe partea de turism educațional, animatori cu experiență pedagogică și profesori de actorie.

Dorim  să oferim servicii calitative și personalizate în funcție de preferințele turiștilor.

1.         BILETE DE AVION ale companiilor de linie și low cost cu rezervări și emiteri în timp real;

2.         TURISM INTERN cu servicii de cazare în cadrul hotelurilor, pensiunilor, apartamentelor în cele mai importante orașe ale țării;

3.         TURISM EXTERN: sejururi, circuite, croaziere, city break.

4.         TURISM EDUCATIONAL cu excursii scolare, tabere cu activițăti personalizate și adaptate vârstelor elevilor;

5.         TURISM DE AFACERI cu servicii de cazare, transfer, închirieri mașini, asigurări de sănătate, închirieri săli de conferință;

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la nr. de telefon: 0740.270.959/ 0751.395.595 sau la adresa de e-mail: office@csatravel.ro

 

       Cu drag, echipa CSA TRAVEL.