CIRCUIT DUBAI

Vacanta din FEBRUARIE 2024

4
 
Transport Avion
Bucuresti 23.02 - 01.03.2024
899 €
de la
 
899
tarif / persoana

           Odinioară un mic sat de pescari din Golful Persic, Dubaiul este astăzi unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume. Fiind unul din cele șapte emirate care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite, gazdă a peste 200 de naționalități, Dubaiul oferă tuturor vizitatorilor o experiență cu adevărat memorabilă.              Indiferent dacă e vorba de malurile Canalului sau de vârful Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, Dubaiul trăiește și inspiră un sentiment de posibilitate și inovație. Iar cu un litoral de neegalat, un deșert mirific și peisaje urbane magnifice, amintirile dumneavoastră abia așteaptă să se înfiripe aici. 

                        DUBAI & ABU DHABI

                                       De la 899 €/pers 8 zile

      Avion compania HiSky Perioada : 23.02.2024 - 01.03.2023 

 ZIUA 1| 23.02.2024:

BUCURESTI – DUBAI Întâlnire cu însoțitorul de grup la Aeroportul Otopeni pentru zborul catre Dubai – Compania HiSky. După formalitățile de intrare în emirat, ne deplasăm spre hotelul nostru unde ne vom caza. Dubai este cel mai nonconformist emirat din cele șapte emirate care formează Emiratele Unite, este un oraş cosmopolit care ne dezvăluie farmecele sale antice şi modern. Timp liber de relaxare. Tur de oras DUBAI NOU si intrare la Burj Khalifa (etajul 124-125) – optional Dubai Marina - vizita cu oprire pentru poze la malul Canalului Marina. Palm Jumeirah - vizita cu oprire pentru poze vis-a-vis de Atlantis in zona comerciala The Pointe Palm Jumeirah (cea mai mare Fantana cu lumini din lume). Souk Madinat Jumeirah cu oprire plus timp de vizita si facut poze cu Burj Al Arab. Oprire la Burj Al Arab pentru poze. Oprire si circuit interior Dubai Mall pentru a vedea cateva atractii al malulul (Acvariu exterior, Dinozaur, Cascada si zona Fantanilor plus timp acordat pentru poze in zona Burj Khalifa). Timp aprox 5 ore. Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai.

 ZIUA 2 | 24.02.2024:

TUR DE ORAS DUBAI VECHI SI INTRARE DUBAI FRAME (OPȚIONAL) Tur de oras DUBAI vechi si intrare Dubai Frame Preluare de la hotel, bilet de intrare Frame DUBAI (cea mai inalta cladire de acest gen din lume) inclus Itinerariul excursie include: oprire zona Palatului Familiei Regale Al Maktoum, oprire Orasul Vechi Bastakia cu vizita in zona primelor case construite in Dubai, transfer cu barca traditionala catre Pietile Traditionale de Mirodenii si Aur, oprire Moscheea Jumeira cu vizita in exterior. Revenire hotel. Timp aprox 5 ore. Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai.

ZIUA 3 | 25.02.2024:

MIRACLE GARDEN & GLOBAL VILLAGE (OPȚIONAL) Miracle Garden + Global Village, bilet de intrare si transfer inclus Miracle Garden a atins deja 3 recorduri mondiale Guinness: in 2013 a fost declarata cea mai mare gradina verticala din lume; in prezent o structura de flori Airbus A380 de aici este listata de Guinness World Records drept cea mai mare structura de flori din lume, iar sculptura lui Mickey Mouse, de 18 metri si de 35 de tone, este cea mai inalta scultura cu suport de acest tip din lume. In anul 2015, Miracle Garden a primit premiul “Moselle Award for New Garden Experiences” ale anului de catre Garden Tourism Awards. Tot in acel an Dubai Miracle Garden a deschis si Dubai Butterfly Garden, care este cea mai mare gradina interioara de fluturi, gazduind peste 15.000 de fluturi din 26 de specii. Odata ce patrunzi in interiorul gradinii, o multime de fluturi zboara in jurul tau, se aseaza pe umerii tai si la orice pas le poti observa habitatul, aripile, zborul. O lume de poveste si aici! Global Village din Dubai - Locul in care se intalnesc toate culturile lumii Un fel de “sat global” pe care-l viziteaza anual milioane de oameni, Global Village Dubai este o atractie care aduna intr-un singur loc peste 75 de tari ce isi prezinta produsele locale in moduri autentice, in peste 25 de pavilioane. Aici puteti gusta mierea delicioasa din Yemen, puteti observa detaliile covoarelor provenite din Iran si Afganistan, puteti testa uleiul de argan din Maroc sau fructe uscate provenite din tari asiatice, puteti incerca inghetata turceasca, chiftelele din Bosnia, vita argentiniana sau şaorma iraniană. Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai.

ZIUA 4 | 26.02.2024: SAFARI IN DESERT CU CINA BBQ (OPȚIONAL)

Safari in desert cu cina BBQ - Dupa imbarcarea in vehicule 4x4, acestea se vor grabi spre desertul cu dune aurii – Desertul Dubai. Dupa ce va veti bucura de momentele pline de suspans si adrenalina create de soferii masinilor puternice care parca vor face un adevarat slalompe crestele dunelor veti putea sa admirati apusul de soare, care in desert are un farmec aparte. In lumina amurgului va veti indrepta spre locul care va va aparea ca o adevarata Fata Morgana si unde ospitalitatea traditionala araba va asteapta – curmale si cafeaua de bun venit. Relaxati-va pe pernele din jurul meselor, rasfatati-va oferindu-va mainile spre a fi decorate cu motive florale executate cu maiestrie in henna, sau plimbati-va cu camila si de ce nu incercand aromatica narghilea. Cina barbeque, bauturile racoritoare, muzica traditionala si dansul – intregesc tabloul unui seri de neuitat. Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai. 

ZIUA 5 | 27.02.2024: TUR ABU DHABI + PALATUL OASR AL WATAN (OPȚIONAL) Tur Abu Dhabi + Palatul Qasr al Watan bilet de intrare inclus + pranz inclus

Vom pleca de la locatia unde sunteti cazati si vom conduce catre sud aproximativ 140 km pentru a putea ajunge in capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi (aproximativ 1 ora si jumatate). Prima si cea mai uimitoare oprire va fi la mareata si remarcabila cladire alba, Sheikh Zayed Grand Mosque, care a fost numita in onoarea defunctului presedinte, Inaltimea Sa Sheikului Zayed Bin Sultan Al Nahyan. In turul orasului, veti vizita punctele cheie din Abu Dhabi: Marea Moschee - aprox 90min, Vedere panoramica a zonei Al Bateen, Palatul Prezidential – bilet de intrare inclus, Emirates Palace – exterior, Heritage Village. Timp aprox 8h. Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai.

 ZIUA 6 | 28.02.2024: TIMP LIBER VIZITE INDIVIDUALE

Timp liber la dispoziția turiștilor pentru plajă și vizite individuale. Pentru doritori, recomandăm Croaziera pe Dubai Marina. Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai.

 

ZIUA 7 | 29.02.2024: DUBAI 

Timp liber la dispoziția turiștilor pentru plajăși vizite individuale. Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai.

ZIUA 8 | 01.03.2024: DUBAI – BUCUREȘTI

Ne întâlnim la hotel pentru transferul către aeroportul din Dubai. Apoi ne vom îmbarca catre zborul Dubai – București.

 SERVICII INCLUSE:

• Bilet avion București - Dubai - București compania HiSky;

• Bagaj de 20 kg/persoana + 7 kg de mana;

• Transfer aeroport - hotel – aeroport și taxe aeroport;

• Mic dejun la sosire în Dubai;

• 7 nopți cazare cu mic dejun Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai (sau similar);

• Însoțitor din partea agenției;

• Ghid local vorbitor de limbă română.

SERVICII NEINCLUSE:

• Excursiile optionale;

• Asigurare storno și medicală (acoperire COVID);

• Transfer autocar Bacău - Otopeni – Bacău: 50€ la cerere;

• Taxe de intrare la obiectivele turistice;

• Taxe hoteliere (se achită direct de turist la recepția hotelurilor).

 

SUPLIMENTE:

Supliment single: 300€;

Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); 

în momentul sosirii la hotel în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă Informeze.

 

 

 

SERVICII INCLUSE:

• Bilet avion București - Dubai - București compania HiSky;

• Bagaj de 20 kg/persoana + 7 kg de mana;

• Transfer aeroport - hotel – aeroport și taxe aeroport;

• Mic dejun la sosire în Dubai;

• 7 nopți cazare cu mic dejun Cazare la Hotel Mena Plaza 4* Dubai (sau similar);

• Însoțitor din partea agenției;

• Ghid local vorbitor de limbă română

SERVICII NEINCLUSE:

• Excursiile optionale;

• Asigurare storno și medicală (acoperire COVID);

• Transfer autocar Bacău - Otopeni – Bacău: 50€ la cerere;

• Taxe de intrare la obiectivele turistice;

• Taxe hoteliere (se achită direct de turist la recepția hotelurilor).

Programul circuitului este individualizat și realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de îmbinare a activiăților de vizita și odihna și respectând clasificările specificate. Programul poate suferi modificări în funcție de anumiți factori independenți de agenția organizatoare (forta majora, condiții meteo, trafic, program obiective turistice modificate etc.). 

Programul circuitului poate suferi modificari in functie de anumiti factori independenti de agentia organizatoare si conform legislatiei privind comercializarea serviciilor turistice - OG 2/2018. (forta majora, conditii meteo, trafic, program obiective turistice modificate, etc.)

Rezervati acum

Trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale.