TABĂRĂ DE AVENTURĂ HUNEDOARA

TRANSPORT CU AUTOCARUL/ MICROBUZ 250 RON/PERS

 
Transport autocar/ microbuz
Bacău (la cerere plecarile pot fi si din alte orase) Perioade disponibile: Iunie - August 2024
2.050 Lei
de la
 
41189
tarif / persoana

TABĂRĂ DE AVENTURĂ HUNEDOARA

              PE URMELE STRĂMOȘILOR

 

                                       PLECARE DIN BACAU

 

Tabăra de vară CSA Travel, oferă copiilor un program cu multă mișcare în aer liber,  ateliere de creație plastică, jocuri și divertisment de echipă si activități artistice interactive, muzică, dans. Folosind povestea și umorul, aerul curat, copilașii vor deveni mai conștienți de aspectele sănătoase ale vieții. Scopul taberei este educarea copiilor pentru a trăi în armonie cu natura si cu respect față de oameni și animale, într-un context natural , unde aceștia își exprimă potențialul.

Ziua 1| Traseu: Bacău – Tg.Secuiesc – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Brad.

 Obiective turistice propuse:

 Cetatea Făgăraș: Complexul feudal de la Făgăraș, a cărui construcție a început la sfârșitul secolului al XIV-lea și se continuă, prin adaugări succesive, până la mijlocul secolului al XVII-lea, a fost precedat de-o fortificație din lemn, înconjurată cu un șanț și val de pământ, atestată arheologic pentru secolul al XII-lea. Țara Făgărașului devine unul dintre cele mai mari și mai bogate domenii ale Transilvaniei cuprinzând peste 50 de sate administrate prin două curți secundare.

* Popas în funcţie de necesităţi, respectiv gustare.

Cazare Pensiune 3*** și cina de bun venit!

 

Ziua 2 |Bine ai venit în tabără – acces piscina

       Mic dejun. Intrăm în spiritul taberei cu prima activitate, împărțirea pe echipe. Fiecare echipă va avea culori diferite. Tot astăzi fiecare echipă va trebui să își aleagă un căpitan care va coordona toată echipa de-a lungul celor 6 zile. În prima parte a zilei, vom descoperii și micii pictori, apoi ne vom distra cu jocurile de echipa și întrecerile sportive, dar și cu accesul la piscina exterioara. Terminăm această zi pe ritmurile muzicii cu o super discotecă.

 

 

Ziua3 | Excursie  Hunedoara

 

Mic dejun, apoi pornim in calatoria noastră.

Obiective turistice: Castelul Corvinilor, numit și Castelul Hunedoare este cetatea medievală a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. În plus este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat în top 10 destinații de basm din Europa. Castelul a fost ridicat în secolul al XV-lea de Iancu de Hunedoara pe locul unei vechi întărituri, pe o stâncă la picioarele căreia curge pârâul Zlaști. Construcția a cunoscut în timpul acestuia însemnate transformări, servind atât drept punct strategic întărit, cât și drept reședință feudală.

Sarmisegetusa Regia a fost capitala Daciei și cel mai important centru militar și religios al statului înainte de războaiele cu Imperiul Roman, iar astăzi rămășițele acestui loc încă mai sunt învăluite în mister.

Zona Sacră este cea care atrage cei mai mulți vizitatori, mai ales pentru că se presupune că aceasta ar fi un centru energetic, motiv pentru care să nu te miri dacă vei vedea acolo persoane care meditează sau practică anumite ritualuri. Cina și seară de carnaval!

 

Ziua 4 | Ziua prieteniei si a jocurilor - acces piscina

 

           Mic dejun, apoi pornim in calatoria noastră.

          Gradinile lui Zoe - I Giardini di Zoe este proiectul de suflet al proprietarului, dl. Giovanni Salvatelli, un italian din zona Ancona, regiunea Marche. Amenajarea acestor grădini de basm a început în anul 2003, dl. Salvatelli susține  că acest   loc  l-a atras de la prima vizită, deoarece are un spirit pozitiv. Grădina poartă numele nepoatei sale Zoe, dar ar putea reprezenta prototipul femeii ideale, deoarece în grădină găsești echilibru. – Locul perfect pentru fotografii de grup sau sedinte foto. In a doua parte a zilei, vom afla ce este prietenia și care este rolul ei în reușita echipei, vom testa creativitatea și istețimea celor mici la o vânătoarea de comori. Ateliere de creație, pictură, artă. Vom petrece cu alte activităti si jocuri, care vor stimula și dezvolta spiritul de echipă si aptitudini de lider, încrederea în sine și în coechipieri.  Pentru că din fiecare experiență trebuie să învățăm cât mai mult, vom participa la atelierul de confecţionat măşti, dezvoltându-ne creativitatea și imaginaţia. Cină și seara talentelor!

 

 

Ziua 5 | Aventura si Istorie - Vizita Casa Geoparcului Țara Hațegului (Dinosaur Geopark Haţeg)

 

Mic dejun, apoi pornim in calatoria noastră.

În interiorul parcului Dinosaur World Transylvania vei vedea atât Balaurul bondoc cât și alte specii de dinozauri datate din perioada Cretacicului și Jurasicului, replicate cu ingeniozitate folosind diferite materiale, pentru a reda, într-un mod cât mai real, o experiență complexă și frumoasă. De asemenea, în incinta parcului, vei găsi un traseu cu dinozauri care merită urmat. În acest fel te vei cufunda într-o lume misterioasă și captivantă dar îndrăgită de noi toți.

Muzeul Aurului este unic în felul lui deoarece adăpostește unele dintre cele mai spectaculoase exponate din aur nativ cum ar fi: steagul dacilor, șopârlele din aur și un cristal pentagonal, unic în lume. Încă un element important ce definește muzeul ca unic este că niciunul dintre exponate nu a fost prelucrat de vreun meșter aurar sau bijutier.

  Prin varietatea formelor și a culorilor, aceste minerale încântă privirea și creează o stare de mulțumire pentru cei care doresc să-și lărgească orizontul cunoștințelor despre natură, în general, și lumea minerală, în special. Colecția impresionantă de unice „artefacte” ale naturii vă poartă cu gândul la deja celebrii căutători de aur din Yukon, Alaska, și pepitele lor de aur.

Seara: Cină festivă și foc de tabără.

 

Ziua 6 | Ne luăm la revedere,  tabără dragă!

Și iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi. Oprire vizita Povestea Calendarului.

Și iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi. LA REVEDERE, TABĂRĂ DRAGĂ!

 

TARIFUL:  2.050 RON/ ELEV + 250 RON TRANSPORT

TARIFUL INCLUDE:

 

  • 5 nopti de cazare  la Pensiunea Juliana Ballrom 3* sau similar, în camere cu 3 și 4 locuri, TV, grup sanitar propriu, loc de joacă pentru copii;
  • *Transport autocar clasificat turism sau microbuz (in functie de numarul de participanti) – tariful este calculat pentru plecarile din Bacau;
  • Pensiune completă;
  • Asistenta turistica si animatori conform program;
  • Excursii incluse in program;
  • Acces piscină exterioara – 2 intrări;
  • Foc de tabără (in functie de vreme)
  • Materiale necesare desfășurării activităților și animație;
  • Asistenta medicala la nevoie;
  • Diplome, premii surpriză pentru toți copiii.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

 

·       Intrarile la obiectivele turistice;

·       Ghidaj autorizat.

 

 Alte servicii in afara de cele mentionate in program.

Observatie: Programul taberei este  individualizat si realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de imbinare a activitatilor recreative ale elevilor cu cele educative si respectand clasificarile specificate.

Autocar contractat pentru intrega perioada a taberei si disponibil doar pentru grup.

Programul taberei poate suferi modificari in functie de anumiti factori independenti de agentia organizatoare si conform legislatiei privind comercializarea serviciilor turistice - OG 2/2018. (forta majora, conditii meteo, trafic, program obiective turistice modificate, etc.) Camerele pot avea si paturi suplimentare (canapea extensibila, pat pliant, fotoliu pat etc.), pe care vor fi cazati participantii la tabara. Pretul este calculat drept pret de grup, nu individual, astfel incat nu se diferentiaza in functie de tipul de pat sau de camera si se va ocupa fiecare loc aferent.

 

Rezervati acum

Trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale.