Excursie Vulcanii Noroioși

EXCURSIE ȘCOLARĂ - 1 ZI

 
Transport autocar
Bacău / Iași / Vaslui / Piatra Neamț / Tg. Neamț / Suceava Perioada: Ianuarie - Decembrie
80 Lei
de la
 
1607
tarif / peroană

Vulcani noroioși au luat nastere datorita gazelor naturale provenite de la peste 3.000 de metri adâncime, care trec printr-un sol argilos, în combinație cu apa din pânza freatică. Gazele împing spre suprafață apa amestecată cu argilă.Nămolul format de acestea iese la suprafață și, în acele locuri, se usucă în contact cu aerul, formând niște structuri conice asemănătoare unor vulcani. Declarata inca din anul 1924 monument al naturii, zona Pâclele Mari – Pâclele Mici (situata in apropierea comunei buzoiene Berca) este singurul loc din Europa in care pot fi vazuti vulcani noroiosi, fenomene similare inregistrandu-se doar in Siberia si in Australia.Aici pot fi vazuti vulcani deja formati, cu cratere in forma unor trunchiuri de con, avand inaltimea intre 2 si 8 metri, iar in varf – mici lacuri de “lava” rece, mai exact un amestec de pamant si apa.

Traseu: Bacau – Marasesti – Buzau – Berca – Colti – Berca – Bacau.

Obiective turistice propuse:

  • Vulcanii noroiosi

   • Colti ( Muzeul Chilimbarului ) 

   • Mausoleul Eroilor Neamului de la Marasesti.

Tarif: 80 lei/pers

Tariful este calculat pentru minim 45 persoane plătitoare!

TARIFUL INCLUDE:

• transport cu autocar clasificat pentru turism 

• animator sau ghid de turism autorizat

 

TARIFUL NU INCLUDE:

•taxele de intrare la obiectivele turistice;

•alte taxe și cheltuieli personale;

•supliment pranz 35- 40 de lei/persoana.

Programul excursiei este individualizat și realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de îmbinare a activiăților recreative ale elevilor cu cele educative și respectând clasificările specificate. Programul poate suferi modificări în funcție de anumiți factori independenți de agenția organizatoare (forta majora, condiții meteo, trafic, program obiective turistice modificate etc.).

 Nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice sau activitatile optionale! Tariful este calculat pentru minim 45 persoane plătitoare!

 

Rezervati acum

Trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale.