TABĂRĂ DE AVENTURĂ - CANIONUL 7 SCĂRI

TRANSPORT INCLUS CU AUTOCARUL/ MICROBUZ

 
Transport autocar
Bacău / Iași Perioada: Iunie - Septembrie 2023
1.890 LEI
de la
 
37974
tarif / persoana

Țara Bârsei este numită și Depresiunea Brașovului sau Depresiunea Curburii Carpatice și este situată în zona dintre localitatea Apaţa la nord, Munții Piatra Mare, Postăvaru și localitatea Bran.

Tabăra de vară CSA Travel, oferă copiilor un program cu multă mișcare în aer liber,  ateliere de creație plastică, jocuri și divertisment de echipă si activități artistice interactive, muzică, dans, jocuri interctive în echipă. Folosind povestea și umorul, aerul curat si apa de izvor, copilașii vor deveni mai conștienți de aspectele sănătoase ale vieții. Scopul taberei este educarea copiilor pentru a trăi în armonie cu natura si cu respect față de oameni și animale, într-un context natural , unde aceștia își exprimă potențialul.

ECHIPA este formată din: animatori cu  experienta pedagogic și ghizi de turism autorizati.

Ziua 1: Traseu: Bacău – Tg.Secuiesc – Brașov – Dâmbu Morii

Obiective turistice: La Prima Școală se va prezenta o adevarată lecție  de istorie în sala de clasă “Anton Pann”: “Pe parcursul acestei poveşti despre cărți, dascăli şi elevi veți auzi adesea cuvintele: primul manual, primul tipar, prima biblie, cel mai mare scriitor şi dascăl, unicul Codex Aureus, prima gramatică, primul dictionar … semn ca ceea ce există aici e UNIC SAU FOARTE RAR.” Centrul istoric (Muzeul de Istorie), Piaţa Sfatului, Strada Sforii - Existența străzii este atestată în documentele din secolul al XVII-lea ca un simplu coridor, pentru a ajuta munca pompierilor. Lățimea Străzii Sforii variază între 1,11 și 1,35 m, ceea ce îi conferă titlul de cea mai îngustă stradă a orașului Brașov. Strada Sforii, cu o lungime de 80 metri, reflectă tendințele de urbanizare a Brașovului medieval. Strada Sforii, cu o lungime de 80 metri, reflectă tendințele de urbanizare a Brașovului medieval.

Cazare si cina de bun venit la Complex Enzio 3*

Ziua 2: Bine ai venit în tabără 

Mic dejun. Intrăm în spiritul taberei cu prima activitate, împărțirea pe echipe. Fiecare echipă va avea bandane de culori diferite, bandane pe care le va purta cu mândrie toată săptamâna, mai ales că acestea se vor transforma într-un punct de legatură între coechipieri. Tot astăzi fiecare echipă va trebui să își aleagă un căpitan care va coordona toată echipa de-a lungul celor 6 zile.

În prima parte a zilei, vom descoperii și micii pictori, apoi ne vom distra cu jocurile de echipa și întrecerile sportive, în a doua parte a zilei, când deja formăm o echipă solidă, începem să scoatem la iveală simțul competiției prin activități care vor aduce multă satisfacție întregii echipe. După prânz vom merge într-o drumeție montană la Canionul 7 Scari, orientare turistica, supravietuire, flora, fauna, cum se aprinde un foc, exercitii de rezolvare de probleme care pot fi intampinate pe traseu, educatie cu privire la protectia mediului inconjurator. Terminăm această zi pe ritmurile muzicii cu o super discotecă.

Ziua 3: Vizita Dino Park și Cetatea Râșnov 

Dupa micul dejun vom testa creativitatea și istețimea celor mici la o vânătoarea de comori! 

Obiective turistice: Dino Parc si Cetatea Rasnov

Cetatea Râșnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania. Cele mai vechi structuri păstrate până în prezent datează din secolul al XIV-lea, probabil pe locul fortificației din lemn ridicate de Cavalerii Teutoni la începutul sec. al XIII-lea.apoi coboram spre cea mai apreciata atractie in randul copiilor, respectiv Dino Parc, unde imbinam stiintele naturii cu animatia, benzile desenate cu tehnologia intr-un mix atractiv deopotriva pentru cei mari si cei mici. Natura a fost darnica cu aceste locuri si patrunzand mai adanc in padure descoperim. Seara, ne pregatim pentru o seara tematica de carnaval.

Ziua 4: Excursie Sibiu sau Sinaia – Pe urmele strămoșilor 

Obiective turistice Sinaia: Castelul  Peleș din Sinaia, reședința de vară a regilor României, a fost construit la dorința regelui Carol I al României, după planurile arhitecților Johannes Schultz, Carol Benesch și Karel Liman, și a fost decorat de celebrii decoratori J. D. Heymann din Hamburg, August Bembé din Mainz și Bernhard Ludwig din Viena. Castelul Peleș este un palat din Sinaia, construit între anii 1873 și 1914. Construită ca reședință de vară a regilor României, clădirea se află, în prezent, în proprietatea Familiei Regale a României și adăpostește Muzeul Național Peleș.

Castelul Cantacuzino din Bușteni, de o mare valoare arhitectonică, istorică, documentară și artistică, a fost construit în 1911 la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino (Nababul), fost ministru al României între 1899-1900, 1904-1907.Castelul a fost amenajat cu vitralii, plafoane cu grinzi pictate, balustrade din lemn, piatră sau fier forjat, șeminee cu piatră albă și ornamente din mozaic.

Aventură la înășțime cu telecabină Sinaia Cota 1400. Cina și Seara talentelor!

Ziua 5: Ziua prieteniei și a jocurilor

Vom afla ce este prietenia și care este rolul ei în reușita echipei. În a doua parte a zilei vom testa creativitatea și istețimea copiilor la o vânătoarea de comori in padure.

Ateliere de creație, pictură, artă. Prima parte a zilei o vom petrece cu alte activitati si jocuri, care vor stimula si dezvolta spiritul de echipa si aptitudini de lider, increderea in sine si in coechipieri.  Pentru ca din fiecare experienta trebuie sa invatam cât mai mult,și înainte de servirea cinei, vom participa la atelierul de confecţionat măşti, dezvoltându-ne creativitatea și imaginaţia. Pentru că trebuie să ne mândrim cu micile noastre capodopere, seara putem organiza un bal mascat cu super mișcări, unde vom cunoaste personaje interesante, create chiar de noi.

Optional : Aqua Park – Paradisul Aqvatic Brașov sau acces parc trambuline + neon party 

Seara: Cină,  foc de tabără.

Ziua 6: Ne luăm la revedere,  tabără dragă! Retur Dâmbu Morii - Bacău 

Și iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi. Mic dejun, pranz, decazare si retur cu vizitarea Pesterii  Valea cu aerul ei mistic dar si cu serenitatea care atrage saptamanal inclusiv o orchestra ce incanta auditoriul cu piese clasice sau de jazz. Peste tot suntem in inima muntelui si a padurii si ne incarcam trupurile pentru a doua parte a taberei noastre.

TARIF: 1.890 LEI/ELEV

 

TARIFUL INCLUDE:

• 5 nopti de cazare la Complex Ezio 3*, în camere cu  3 și 4 locuri, TV, grup sanitar propriu, complet renovate;

•Pensiune completa;

•Acces la facilitatile complexului (terenuri de sport multifunctionale, sala petreceri);

•Transport autocar clasificat turism sau microbuz (in functie de numarul de participanti);

•Excursie inclusă în program;

•Drumeție până la Canionul Șapte Scări;

• Fotografii transmise online;

•Foc de tabară;

•Materiale necesare desfășurării activităților;

•Ghidaj autorizat si animatie;

•Diplome, medalii si premii surpriza pentru toti copiii.

TARIFUL NU INCLUDE:

•Intrarile la obiectivele turistice;

•Accesul la parcul de trambuline + neon party 

•Alte servicii in afara de cele mentionate in program.

Programul taberei este individualizat și realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de îmbinare a activiăților recreative ale elevilor cu cele educative și respectând clasificările specificate. Programul poate suferi modificări în funcție de anumiți factori independenți de agenția organizatoare (forta majora, condiții meteo, trafic, program obiective turistice modificate etc.). Nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice sau activitatile optionale!

Programul taberei poate suferi modificari in functie de anumiti factori independenti de agentia organizatoare si conform legislatiei privind comercializarea serviciilor turistice - OG 2/2018. (forta majora, conditii meteo, trafic, program obiective turistice modificate, etc.)

Ezio Resort *** -  https://www.casa-ezio.ro/  (Dâmbu Morii, Timișu de Jos, Strada Colonel Kiss Sándor, Brașov) e renovat complet anul acesta si se intinde pe o suprafata de peste 1 ha, are dotari personalizate pentru activitatile cu copii (terenuri de sport multifunctionale, sali-corturi/terasate pentru activitati). Din zona aceasta incep mai multe trasee montane, printre care si cel catre Canionul Sapte Scari.

Rezervati acum

Trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale.