TABĂRĂ MONTANĂ - DURĂU

TRANSPORT 150 RON CU AUTOCARUL/ MICROBUZ

 
Transport autocar
Bacău (pentru alte orase la cerere) Perioada: Iunie - August 2024
1.700 RON
de la
 
34156
tarif / persoana

TABĂRĂ MONTANĂ DURĂU

            CEAHLAU – O POARTA SPRE RAI

 

                                            PLECARE DIN BACĂU

 

Tabăra de vară CSA Travel, oferă copiilor un program cu multă mișcare în aer liber,  ateliere de creație plastică, jocuri și divertisment de echipă si activități artistice interactive, muzică, dans, jocuri interctive în echipă. Folosind povestea și umorul, aerul curat, copilașii vor deveni mai conștienți de aspectele sănătoase ale vieții. Scopul taberei este educarea copiilor pentru a trăi în armonie cu natura si cu respect față de oameni și animale, într-un context natural , unde aceștia își exprimă potențialul.

 

Ziua 1| Traseu: Bacau- Piatra Neamt – Cheile Bicazului – Lacul Rosu – Durau. Plimbare cu vaporasul pe raul Bicaz si acces piscina interioara.

Vizita: Cheile Bicazului, Lacul Rosu

Cheile Bicazului sunt chei situate în partea centrală a Munților Hășmaș, în nord-estul României în județele Neamț și Harghita, dezvoltate în calcare jurasice. Se află în partea centrală a culmii estice Tulgheș-Valea Rece a Masivului Hășmaș. Axul principal al acestora este reprezentat de către râul Bicaz.

Monument al naturii – Lacul Rosu - numele său provine de la Pârâul Roșu care traversează straturi de culoare roșie cu oxizi și hidroxizi de fier. În limba maghiară se numește gyilkos (tradus „ucigaș”), iar în limba germană Mördersee („Lacul Ucigașul”), deoarece, potrivit legendei, surparea de teren ar fi acoperit un sat, omorându-i atât pe locuitorii lui, cât și animalele. Apa adunată a avut culoarea roșie de așa de mult sânge, încât numele lacului a devenit atât Lacul Roșu, cât și Lacul Ucigaș.

               Bun venit în tabără!

               * Popas în funcţie de necesităţi, respectiv gustare.

               Cazare Pensiunea Vanatorul 3* și cina de bun venit!                                                                                                     

 

Ziua 2|  Ziua jocurilor si vizita stana locala

Mic dejun. Intrăm în spiritul taberei cu prima activitate, împărțirea pe echipe. Fiecare echipă va avea culori diferite. Tot astăzi fiecare echipă va trebui să își aleagă un căpitan care va coordona toată echipa de-a lungul celor 6 zile. În prima parte a zilei, vom face o drumetie la stana si vom servi pranzul traditional pe varf de munte. Dupa amiaza vom descoperii și micii pictori, apoi ne

 

vom distra cu jocurile de echipa și întrecerile sportive. Terminăm această zi pe ritmurile muzicii cu o super discotecă.

 

Ziua  3|  Ziua aventurii - Cascada Duruitoarea

             Mic dejun, drumetie pana la la Cascada Duruitoarea. Dupa amiaza realizam steagul taberei. Cascada Duruitoarea, este un monument al naturii cu regim de arie protejată de interes național situată în Masivul Ceahlău este situată în județul Neamț pe teritoriul administrativ al comunei Ceahlău. Denumirea cascadei vine de la zgomotul puternic și continuu pe care îl face atunci când are apă multă. Cină și Seara talentelor.

 

         Ziua 4| Ziua atelierelor: atelier de pictura, tir cu arcul, jocul “Cautarea de comori”.

Vom afla ce este prietenia și care este rolul ei în reușita echipei. În a doua parte a zilei vom testa creativitatea și istețimea celor mici la o vânătoarea de comori in padure.

Ateliere de creație, pictură, artă. De asemenea vom desfasura si alte activitati si jocuri, care vor stimula si dezvolta spiritul de echipa si aptitudini de lider, increderea in sine si in coechipieri.  

Cină festivă și Foc de tabără.

 

Ziua 5|  Excursie Borsec

Mic dejun; Excursie Borsec - Poiana Zanelor, Grota Ursilor, Pestera de Gheata, Izvorul Stravechi si Izvorul Pierre Curie. Posibil vizita

fabrica de imbuteliat apa Borsec! Orașul Borsec se află în lanțul muntos al Carpaților Orientali la N-E Județului Harghita, într-o depresiune situată la interferența Munților Giurgeului Munții Bistriței și Călimani, la o altitudine cuprinsă între 850–950 m. Peştera de Gheaţă este situată în zona muntelui Gâtul Chibei şi s-a format într-o grotă a masivului de travertin. Este dezvoltată ca o fisură verticală cu aspect de canion şi are o înălţime de 50 de metri. Ca lungime, nu depăşeşte 60 de metri, însă numai porţiunea iniţială este accesibilă vizitatorilor.

Grota Urşilor este o formaţiune carstică reprezentată de un ansamblu de coridoare adânci şi înguste, pe alocuri prelungite cu nişe, scobituri şi mici peşteri, formate prin fenomenul de eroziune naturală a calcarelor sub acţiunea apelor de infiltraţie. Cina și seară de carnaval!

             

Ziua 6|  Ne luăm la revedere de la tabără. Ne vedem la anul! Optional Park Aventura sau Durau Park – Parcul de vară - un concept de distracție în mijlocul naturii (Sania de Vară, Tubbing de Vară, Trambulină, Carusel)

Mic dejun, festivitatea de premieră a participanților, servim prînzul,decazare.

Retur: Durau – Piatra Neamt - Bacau.

Vizita: Curtea Domneasca, Plimbare cu telegondola. Curtea Domneasca din Piatra Neamt a fost construita intre anii 1468-1475 de catre lui Stefan cel Mare. Rolul complexului Curtea Domneasca a fost unul administrativ pentru tot judetul Neamt. Biserica „Sf Ioan Botezatorul” a fost construita ulterior, iar ca o necesitate pentru biserica a fost construit Turnul lui Stefan cel Mare.

    Și iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi. LA REVEDERE, TABĂRĂ DRAGĂ!

TARIF: 1.700 RON/PERS + 150 RON TRANSPORT*

TARIFUL INCLUDE:

·       5 nopti de cazare  la Pensiune 3*  în camere cu 2, 3 și 4 locuri, TV, grup sanitar propriu, loc de joacă pentru copii;

·       Pensiune completă

·       Excursii incluse in program

·       Acces piscină – 2 intrari

·       Loc de joacă exterior

·       Foc de tabără (in functie de vreme)

·       Materiale necesare desfășurării activităților

·       Program de divertisment adecvat vârstei

·       Animație;

Diplome, premii surpriză pentru toți copiii;

TARIFUL NU INCLUDE:

·       Transport autocar clasificat turism sau microbuz in functie de numarul de participanti 150 lei din Bacau;

·       Intrarile la obiectivele turistice 100 lei/pers;

·       Ghidaj autorizat la cerere in functie de disponibilitate 50 lei/pers.

 

 Alte servicii in afara de cele mentionate in program.

Observatie: Programul taberei este  individualizat si realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de imbinare a activitatilor recreative ale elevilor cu cele educative si respectand clasificarile specificate.

Autocar contractat pentru intrega perioada a taberei si disponibil doar pentru grup.

Programul taberei poate suferi modificari in functie de anumiti factori independenti de agentia organizatoare si conform legislatiei privind comercializarea serviciilor turistice - OG 2/2018. (forta majora, conditii meteo, trafic, program obiective turistice modificate, etc.)

Rezervati acum

Trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale.