TRANSPORT 190 RON CU AUTOCARUL/ MICROBUZ
TABĂRĂ BRASOV – MOIECIU
PE URMELE CONTELUI DRACULA
PLECARE DIN BACĂU
Țara Bârsei este numită și Depresiunea Brașovului sau Depresiunea Curburii Carpatice și este situată în zona dintre localitatea Apaţa la nord, Munții Piatra Mare, Postăvaru și localitatea Bran.
Tabăra de vară CSA Travel, oferă copiilor un program cu multă mișcare în aer liber, ateliere de creație plastică, jocuri și divertisment de echipă si activități artistice interactive, muzică, dans, jocuri interctive în echipă. Folosind povestea și umorul, aerul curat, copilașii vor deveni mai conștienți de aspectele sănătoase ale vieții. Scopul taberei este educarea copiilor pentru a trăi în armonie cu natura si cu respect față de oameni și animale, într-un context natural , unde aceștia își exprimă potențialul.
Obiective turistice: Centrul istoric, Piaţa Sfatului, Strada Sforii - Existența străzii este atestată în documentele din secolul al XVII-lea ca un simplu coridor, pentru a ajuta munca pompierilor. Lățimea Străzii Sforii variază între 1,11 și 1,35 m, ceea ce îi conferă titlul de cea mai îngustă stradă a orașului Brașov. Strada Sforii, cu o lungime de 80 metri, reflectă tendințele de urbanizare a Brașovului medieval.
Biserica Neagră este biserica parohială a comunității evanghelice luterane din Brașov, situată în centrul municipiului Brașov. Clădirea gotică a fost parțial avariată în incendiul din 1689, când zidurile ei s-au înnegrit și a primit numele actual. Denumirea populară de după incendiu, „Biserica Neagră”, a fost acceptată oficial în secolul al XIX-lea.
*Biserica Neagra se poate vizita oricand cu exceptia sarbatorilor religioase si a evenimentelor private.
*Popas în funcţie de necesităţi, respectiv gustare.
Cazare si cina de bun venit la Pensiunea Vraja Muntelui ***, Moeciu.
Mic dejun. Intrăm în spiritul taberei cu prima activitate, împărțirea pe echipe. Fiecare echipă va avea culori diferite. Tot astăzi fiecare echipă va trebui să își aleagă un căpitan care va coordona toată echipa de-a lungul celor 6 zile. În prima parte a zilei, vom descoperii și micii pictori, apoi ne vom distra cu jocurile de echipa și întrecerile sportive.
Optional va propunem activitățile din FUN PARK-ul Vraja Muntelui: TUBING, BUBLE FOTBAL, ARCHERY TAG, KARTURI CU PEDALE.
.Terminăm această zi pe ritmurile muzicii cu o super discotecă.
Dupa micul dejun vom testa creativitatea și istețimea celor mici la o vânătoarea de comori și multe jocuri de echipă!
Obiective turistice: Dino Parc si Cetatea Râșnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania. Cele mai vechi structuri păstrate până în prezent datează din secolul al XIV-lea, probabil pe locul fortificației din lemn ridicate de Cavalerii Teutoni la începutul sec. al XIII-lea. Apoi coboram spre cea mai apreciata atractie in randul copiilor, respectiv Dino Parc, unde imbinam stiintele naturii cu animatia, benzile desenate cu tehnologia intr-un mix atractiv deopotriva pentru cei mari si cei mici.
Seara, ne pregatim de seară de carnaval.
Mic dejun. Continuam jocurile si atelierele de lucru interactive si ateliere de creatie, tir cu arcul, dupa pranz vizitam Castelul Bran unul dintre cele mai valoroase monumente arhitecturale din România, cu întreaga sa încărcătură istorică, militară şi economică, este cunoscut în întreaga lume datorită legendei ce gravitează în jurul acestuia, fiind o presupusă sursă de inspiraţie pentru faimosul Castel al lui Dracula din romanul lui Bram Stoker. Cină și Seara talentelor.
Ziua 5|Excursie Sinaia – Pe urmele strămoșilor
Obiective turistice Sinaia: Castelul Peleș din Sinaia, reședința de vară a regilor României, a fost construit la dorința regelui Carol I al României, după planurile arhitecților Johannes Schultz, Carol Benesch și Karel Liman, și a fost decorat de celebrii decoratori J. D. Heymann din Hamburg, August Bembé din Mainz și Bernhard Ludwig din Viena. Castelul Peleș este un palat din Sinaia, construit între anii 1873 și 1914. Construită ca reședință de vară a regilor României, clădirea se află, în prezent, în proprietatea Familiei Regale a României și adăpostește Muzeul Național Peleș.
Castelul Pelișor este un palat de mici dimensiuni construit pe domeniul castelului Peleș (în Valea Prahovei). Ridicat între 1899 și 1902 de arhitectul ceh Karel Liman și decorat de artistul vienez Bernhard Ludwig, castelul Pelișor a devenit, începând cu anul 1903, reședința de vară a principilor moștenitori ai României.
A fost construit din dorința regelui Carol I, ca reședință a principilor moștenitori Ferdinand și Maria.
Mobilierul și decorațiunile interioare, realizate în bună măsură de către Bernhard Ludwig, indică un spațiu rezidențial (hall, cabinete de lucru, capela, "camera de aur"), tributar inovațiilor mișcărilor artistice de la începutul secolului al XX-lea. Cină și Seara talentelor. Cină festivă, foc de tabără!
Mic dejun, prânz, decazare si retur cu vizitarea Peșterii Valea Cetății cu aerul ei mistic dar si cu serenitatea care atrage saptamanal inclusiv o orchestra ce incanta auditoriul cu piese clasice sau de jazz. Peste tot suntem in inima muntelui si a padurii si ne incarcam trupurile pentru a doua parte a taberei noastre.
Și iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi. LA REVEDERE, TABĂRĂ DRAGĂ!
TARIF: 2190 RON/ELEV + 190 RON TRANSPORT*
TARIFUL INCLUDE:
TARIFUL NU INCLUDE:
· Intrarile la obiectivele turistice;
· Activitatile optionale;
Alte servicii in afara de cele mentionate in program.
Observatie: Programul taberei este individualizat si realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de imbinare a activitatilor recreative ale elevilor cu cele educative si respectand clasificarile specificate.
Autocar contractat pentru intrega perioada a taberei si disponibil doar pentru grup.
Programul taberei poate suferi modificari in functie de anumiti factori independenti de agentia organizatoare si conform legislatiei privind comercializarea serviciilor turistice - OG 2/2018. (forta majora, conditii meteo, trafic, program obiective turistice modificate, etc.)