TABĂRĂ APUSENI

TRANSPORT 250 RON CU AUTOCARUL SAU MICROBUZUL

 
Transport autocar
Bacău (la cerere plecarile pot fi si din alte orase) Perioada: Iunie - August 2024
1.790 RON
de la
 
35989
tarif / persoana

          

   

 

        TABĂRĂ DE AVENTURĂ APUSENI

                    RAIUL TRANSILVANIEI

                                        PLECARE DIN BACAU

                                 

 Tabăra de vară CSA Travel, oferă copiilor un program cu multă mișcare în aer liber,  ateliere de creație plastică, jocuri și divertisment de echipă si activități artistice interactive, muzică, dans, jocuri interctive în echipă. Folosind povestea și umorul, aerul curat, copilașii vor deveni mai conștienți de aspectele sănătoase ale vieții. Scopul taberei este educarea copiilor pentru a trăi în armonie cu natura si cu respect față de oameni și animale, într-un context natural , unde aceștia își exprimă potențialul.                                                                                                                                                             

Ziua 1| Traseu: Bacau – Piatra Neamt – Bicaz – Lacu Rosu – Sovata – Tg Mures – Albac.

 Obiective turistice propuse:

Cetatea Medievală Târgu Mureș - Cetatea Medievală din Tîrgu-Mureș a fost construită între anii 1602-1652, în locul unei fortificații distruse în 1601, în timpul domniei lui Mihai Viteazul, în urma unei invazii conduse de Giorgio Basta. 5 din 7 bastioane ale cetății au fost construite de breslele muncitorești care au folosit piatră de râu și cărămidă ca materiale de construcție. Bastioanele sunt compuse din 3 sau 4 nivele care comunică între ele prin scări de lemn. Biserica Reformată și Clădirea Manutanței au fost construite în stilul Renașterii târzii. În fiecare an, Cetatea Medievală găzduiește festivaluri și spectacole pentru a cinsti sărbătorile locale.

* Popas în funcţie de necesităţi, respectiv gustare.

Cazare Pensiune 3*** și cina de bun venit!

 

Ziua 2 |Bine ai venit în tabără

       Mic dejun. Intrăm în spiritul taberei cu prima activitate, împărțirea pe echipe. Fiecare echipă va avea culori diferite. Tot astăzi fiecare echipă va trebui să își aleagă un căpitan care va coordona toată echipa de-a lungul celor 6 zile. În prima parte a zilei, vom descoperii și micii pictori, apoi ne vom distra cu jocurile de echipa și întrecerile sportive, dar și cu accesul la strand/piscine exterioare. Terminăm această zi pe ritmurile muzicii cu o super discotecă.

 

 

Ziua3 | Ziua aventurii - Albac – Pestera Scarisoara – Albac.

Obiective turistice:

Mic dejun. In prima parte a zilei vom merge sa vizitam Pestera Scarisoara sau Ghetarul de la Scarisoara adaposteste cel mai mare ghetar subteran din Romania. Pestera Scarisoara s-a format in timpul glaciatiunii cand muntii in care este situata erau acoperiti de zapada si gheata.

Pestera avand decat o singura deschidere in partea de sus se formeaza astfel curenti de aer intre suprafata si pestera care ingaduie pastrarea ghietii. In a doua parte a zilei ne vom relaxa la strand sau ne vom bucura de ateliere recreative si de creatie. Cina și seară de carnaval!

 

Ziua 4 | Excursie Rosia Montana: Albac – Casa lui Avram Iancu – Cascada Pisoaia – Rezervatia Naturala Dealul cu Melci – Galeriile Romane – Rosia Montana – Albac.

Casa Memoriala Avram Iancu constuită cu 200 de ani în urmă - cu grinzi masive de brad și acoperiș țuguiat foarte înalt - păstrează vie viața moților din vremurile trecute și a Craișorului Munților.

Adăpostește leagănul, hainele, fluierele și armele Iancului.

Cascada Pisoaia - Este o splendidă cădere de apă de peste 18 metri înălțime situată peste drum de Dealul cu melci. Este rezervație peisagistică, aflată pe un prag stancos de calcare. În spatele ei se află o pădure de amestec conifere-foioase. Apele din zona sunt bogate în calcar și dau naștere unor splendide formațiuni calcaroase, de vârstă paleozoică, care maresc spectaculozitatea locului. Deasemenea lângă cascadă se găsesc trei bolovani gigantici - sculptați de vreme - ce sporesc frumusețea locului și dau peisajului un aspect pitoresc deosebit.

Rezervația Dealul cu melci -  În urmă cu milioane de ani în aceste locuri era un recif plin de cochilii de melci de mare, care trăiau scăldate de apele calde ale Mării Tethys. Este o rezervație naturală paleontologică cu un bogat punct fosilifer cu gasteropode, reprezentativ pentru Cretacicul superior – formate într-o mare cu fundul stâncos.

Muzeul Mineritului si Galeriile Romane Rosia Montana, la poalele Munților Metaliferi, Roșia Montană este o localitate minieră veche de mai bine de 2.000 de ani. Muzeul Mineritului, aflat în apropierea fostei exploatări miniere, este un punct de atracție pentru turiști, dornici să viziteze fostele Galerii Romane. Aici au fost săpate tuneluri lungi de zeci de kilometri. Acestea adăpostesc unelte pentru minerit, așa numitele „șteampuri“, care erau niște construcții folosite pentru separarea aurului de piatră. Cină și seara talentelor!

 

Ziua 5 | Excursie Pestera Ursilor

Pestera Ursilor a fost descoperita in urma unor lucrari executate la o cariera aflata in imediata vecinatate a satului Chiscau din comuna Peietroasa, judetul Bihor din Romania. Norocosul, al carui nume s-a legat pentru totdeauna de Pestera Ursilor, este Traian Curta. In a doua parte a zilei pregatim bagajul, apoi ne facem intreceri sportive.

  Seara: Cină festivă și foc de tabără.

 

Ziua 6 | Ne luăm la revedere,  tabără dragă!

Și iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi. Oprire vizita Salina Turda - In salina va puteti relaxa intr-un mod foarte placut, intr-un microclimat specific unei mine de sare. In cadrul centrului de tratament exista posibilitatea sa beneficiati si de sedinte personalizate. In Mina Rudolf exista o roata uriasa, cu 6 gondole, de unde cei dornici pot admira un peisaj panoramic. Acelasi peisaj panoramic poate fi admirat din liftul cu care se poate cobora in Mina Rudolf, unde exista si piste de minigolf, mese de biliard, teren sintetic de fotbal/volei/handbal/mese de ping-pong, loc de joaca pentru copii cu tobogane, bowling si un amfiteatru cu 200 locuri avand scaune incalzite electric.

Și iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi. LA REVEDERE, TABĂRĂ DRAGĂ!

 

TARIFUL:  1.790 RON/ ELEV + 200 RON TRANSPORT

 

TARIFUL INCLUDE:

  • 5 nopti de cazare la Juliana Platinum Brad cazare 3*  în camere cu 3 și 4 locuri, TV, grup sanitar propriu;
  • Pensiune completă;
  • Excursii incluse in program si animatie;
  • Acces piscine exterioare/ strand;
  • Foc de tabără (in functie de vreme)
  • Materiale necesare desfășurării activităților;
  • Asistenta medicala la nevoie;
  • Diplome, premii surpriză pentru toți copiii.

TARIFUL NU INCLUDE:

·       Transport autocar clasificat turism sau microbuz in functie de numarul de participanti;

·       Intrarile la obiectivele turistice;

·       Ghidaj autorizat.

 

 Alte servicii in afara de cele mentionate in program.

Observatie: Programul taberei este  individualizat si realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de imbinare a activitatilor recreative ale elevilor cu cele educative si respectand clasificarile specificate.

Autocar contractat pentru intrega perioada a taberei si disponibil doar pentru grup.

Programul taberei poate suferi modificari in functie de anumiti factori independenti de agentia organizatoare si conform legislatiei privind comercializarea serviciilor turistice - OG 2/2018. (forta majora, conditii meteo, trafic, program obiective turistice modificate, etc.)

Rezervati acum

Trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale.