TABĂRĂ DE AVENTURĂ- SÂMBĂTA DE SUS

TRANSPORT CU AUTOCARUL/ MICROBUZ 150 RON/PERS

 
Transport autocar
Bacău (la cerere plecarile pot fi si din alte orase) Perioade disponibile: Iunie - August 2024
1.990 LEI
de la
 
39982
tarif / persoana

 

 

TABĂRĂ SÂMBĂTA DE SUS

 PE URMELE CAVALERILOR MEDIEVALI!

 

                  PLECARE DIN BACAU

 

Tabără de vară CSA Travel, oferă copiilor un program cu multă mișcare în aer liber,  ateliere de creație plastică, jocuri și divertisment de echipă si activități artistice interactive, muzică, dans, jocuri interactive în echipă. Folosind povestea și umorul, aerul curat, copilașii vor deveni mai conștienți de aspectele sănătoase ale vieții. Scopul taberei este educarea copiilor pentru a trăi în armonie cu natura si cu respect față de oameni și animale, într-un context natural , unde aceștia își exprimă potențialul.

Ziua 1| Bacău – Tg.Secuiesc – Brașov – Fagăraș - Sâmbăta de Sus. 

Obiective turistice: 

BISERICA FORTIFICATA DIN VISCRI - Biserica fortificată din Viscri este un exemplu impresionant de arhitectură defensivă transilvană. Pe fundaţiile bisericii romanice ridicate de către primii colonişti secui. În Viscri se păstrează un ansamblu complet şi deosebit de bine conservat de arhitectură rurală tipică regiunii, centrul satului împreună cu biserica fortificată au fost înscrise in lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO - SATUL REGELUI CHARLES!

CETATEA FAGARAS - Cetatea Făgărașului este de o frumusețe aparte și, reprezintă cel mai important monument al Făgărașului, fiind în același timp unul dintre cele mai mari obiective turistice din România. O zonă minunată, cu priveliști de vis, cu aer curat și liniștitor de munte, poate fi cu siguranță o atmosferă extraordinară pentru a-ți petrece câteva zile de vacanță. Aceasta se află chiar în centrul municipiului Făgăraș, din județul Brașov, fiind astfel un prilej de a face un tur în toată zona aceasta uimitoare din Transilvania.

*Popas în funcţie de necesităţi, respectiv gustare. 

Cazare Complex Miruna sau Popas Sambata de Sus 3* și cina de bun venit!

 

Ziua 2| Bine ai venit în tabără


Mic dejun bufet. Intrăm în spiritul taberei cu prima activitate, împărțirea pe echipe. Fiecare echipă va avea culori diferite. Tot astăzi fiecare echipă va trebui să își aleagă un căpitan care va coordona toată echipa de-a lungul celor 6 zile. În prima parte a zilei vom merge într-o drumeție până la MĂNĂSTIREA BRÂNCOVEANU si IZVORUL PR. ARSENIE BOCA. În a doua parte a zilei, vom descoperii și micii pictori, apoi ne vom distra cu jocurile de echipa și întrecerile sportive. Când deja formăm o echipă solidă, începem să scoatem la iveală simțul competiției prin activități care vor aduce multă satisfacție întregii echipe. Terminăm această zi pe ritmurile muzicii cu o super discotecă.

 

      Ziua 3| Ziua prieteniei și a jocurilor – acces piscină  

Mic dejun bufet. Optional putem merge la AVENTURA PARC DRAGUȘ - Distractie si voie buna pe un traseul la alegere. Vom afla ce este prietenia și care este rolul ei în reușita echipei. În a doua parte a zilei vom testa creativitatea și istețimea celor mici la o vânătoarea de comori. Pentru că din fiecare experiență trebuie să învățăm cât mai mult, și înainte de servirea cinei, vom participa la atelierul de confecţionat măşti, dezvoltându-ne creativitatea și imaginaţia. ACCES LA PISICNA INTERIOARA. Pentru că trebuie să ne mândrim cu micile noastre capodopere, seara vom organiza un bal mascat cu super mișcări, unde vom cunoaste personaje interesante, create chiar de noi.

Cină și seară de carnaval.

 

Ziua 4| Aventură și distracție – acces piscine

Mic dejun bufet. ATELIERE DE CREAȚIE, PICTURĂ, ARTĂ. Prima parte a zilei o vom petrece cu alte activităti si jocuri, care vor stimula și dezvolta spiritul de echipă si aptitudini de lider, încrederea în sine și în coechipieri. Acces pisicna interioara. Cină și seara talentelor.

Ziua 5| Excursie  Sibiu si Valea Porumbacului

Obiective turistice propuse:

POVESTEA CALENDARULUI, VALEA ZÂNELOR, CASA INTOARSA, PIAȚA MARE, PIAȚA MICĂ, PIAȚA HUET, PODUL MINCIUNILOR. Piața Huet, situată pe traseul celei de-a doua fortificații a orașului medieval, ce datează încă din secolul al XII -lea. Aici se află Catedrala Evanghelică din Sibiu, construită în stil gotic, cu un turn impresionant pe 7 nivele. În zona celei de-a doua fortificații se află Piața Mică, unde în vremurile vechi își aveau sediul multe măcelării și breasla croitorilor. Tot aici găsim și Podul Minciunilor, primul pod de fontă din România. Semnul distinctiv al zonei este dat de clădirile cu lucarne lenticulare, pe care locuitorii le numesc ‘’ochii orașului’’. GRĂDINA ZOOLOGICĂ, SHOOPING LA MALL IN SIBIU. Cină și  foc de tabără.

 

Ziua 6| Sâmbăta de Sus – Sighisoara – Tg. Secuiesc – Bacău.

Și iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi.

Obiective turistice propuse: SIGHISOARA - SINGURA CETATE MEDIEVALĂ LOCUITĂ DIN ROMÂNIA! Vizităm cu ghidul CETATEA MEDIEVALĂ (ȘCOALA DIN DEAL, SCARA ȘCOLARILOR, PIATA CENTRALA, BISERICA MĂNĂSTIRII, TURNUL CU CEAS, CASA VLAD DRACUL. Sighișoara, oraș monument protejat de UNESCO din anul 1999, inclus pe lista patrimoniului mondial se mândrește cu o cetate medievală locuită și în prezent. Pentru prima dată în anul 1280 a fost ridicată aici o cetate. În secolul al XIV-lea sub cetate s-au stabilit mestesugari organizati în bresle puternice, care au ridicat în jurul cetății un zid de apărare din piatră, lung de 930 metri și înalt de 4 metri. Opțional: Turul de cetate cu Toboșarul Cetății

LA REVEDERE, TABĂRĂ DRAGĂ!

TARIFUL:  1.990 /RON + 150  RON TRANSPORT*

TARIFUL INCLUDE:

  • 5 nopti de cazare  la Complex Miruna 3* sau Popas Sambata de Sus sau similar, în camere cu 3 și 4 locuri, TV, grup sanitar propriu, loc de joacă pentru copii;
  • *Transport autocar clasificat turism sau microbuz (in functie de numarul de participanti) – tariful este calculat pentru plecarile din Bacau;
  • Pensiune completă;
  • Asistenta turistica si animatori conform program;
  • Excursii incluse in program;
  • Acces piscină interioară – 2 intrări;
  • Foc de tabără (in functie de vreme)
  • Materiale necesare desfășurării activităților și animație;
  • Asistenta medicala la nevoie;
  • Diplome, premii surpriză pentru toți copiii.

TARIFUL NU INCLUDE:

·       Intrarile la obiectivele turistice;

·       Activitatile  optionale;

·       Alte servicii in afara de cele mentionate in program.

 

Observatii: Programul taberei este individualizat și realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de îmbinare a activiăților recreative ale elevilor cu cele educative și respectând clasificările specificate.

 Programul taberei poate suferi modificari in functie de anumiti factori independenti de agentia organizatoare si conform legislatiei privind comercializarea serviciilor turistice - OG 2/2018. (forta majora, conditii meteo, trafic, program obiective turistice modificate, etc.)

Nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice sau activitatile optionale!

Camerele pot avea si paturi suplimentare (canapea extensibila, pat pliant, fotoliu pat etc.), pe care vor fi cazati participantii la tabara. Pretul este calculat drept pret de grup, nu individual, astfel incat nu se diferentiaza in functie de tipul de pat sau de camera si se va ocupa fiecare loc aferent.

 

 

Rezervati acum

Trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale.