TABĂRĂ VRAJA MUNTELUI

Pe urmele lui Dracula

 
Transport inclus
Bacău / Iași Perioada: Iunie - Septembrie 2023
1350 lei
de la
 
27135
tarif / persoana

Țara Bârsei este numită și Depresiunea Brașovului sau Depresiunea Curburii Carpatice și este situată în zona dintre localitatea Apaţa la nord, Munții Piatra Mare, Postăvaru și localitatea Bran.

Tabăra de vară CSA Travel, oferă copiilor un program cu multă mișcare în aer liber,  ateliere de creație plastică, jocuri și divertisment de echipă si activități artistice interactive, muzică, dans, jocuri interctive în echipă. Folosind povestea și umorul, aerul curat si apa de izvor, copilașii vor deveni mai conștienți de aspectele sănătoase ale vieții. Scopul taberei este educarea copiilor pentru a trăi în armonie cu natura si cu respect față de oameni și animale, într-un context natural , unde aceștia își exprimă potențialul.

 

ECHIPA este formată din: animatori cu  experienta pedagogic și ghizi de turism autorizati.

Ziua I: Bacau – Tg.Secuiesc – Brasov – Rasnov - Moeciu

    Obiective turistice: La Prima Școală se va prezenta o adevarată lecție  de istorie în sala de clasă “Anton Pann”: “Pe parcursul acestei poveşti despre cărți, dascăli şi elevi veți auzi adesea cuvintele: primul manual, primul tipar, prima biblie, cel mai mare scriitor şi dascăl, unicul Codex Aureus, prima gramatică, primul dictionar … semn ca ceea ce există aici e UNIC SAU FOARTE RAR.”

Centrul istoric (Muzeul de Istorie), Piaţa Sfatului, Strada Sforii - Existența străzii este atestată în documentele din secolul al XVII-lea ca un simplu coridor, pentru a ajuta munca pompierilor. Lățimea Străzii Sforii variază între 1,11 și 1,35 m, ceea ce îi conferă titlul de cea mai îngustă stradă a orașului Brașov. Strada Sforii, cu o lungime de 80 metri, reflectă tendințele de urbanizare a Brașovului medieval.

Strada Sforii, cu o lungime de 80 metri, reflectă tendințele de urbanizare a Brașovului medieval.

Cazare si cina de bun venit la Pensiunea Vraja Muntelui 3*, Moeciu.

Ziua 2: Jocuri, ateliere de arta si creatie 

Mic dejun. Intrăm în spiritul taberei cu prima activitate, împărțirea pe echipe. Fiecare echipă va avea bandane de culori diferite, bandane pe care le va purta cu mândrie toată săptamâna, mai ales că acestea se vor transforma într-un punct de legatură între coechipieri. Tot astăzi fiecare echipă va trebui să își aleagă un căpitan care va coordona toată echipa de-a lungul celor 5 zile. În prima parte a zilei, vom descoperii și micii pictori, apoi ne vom distra cu jocurile de echipa și întrecerile sportive, în a doua parte a zilei, când deja formăm o echipă solidă, începem să scoatem la iveală simțul competiției prin activități care vor aduce multă satisfacție întregii echipe. Terminăm această zi pe ritmurile muzicii cu o super discotecă.

Ziua 3: Vizita Dino Park si Cetatea Rasnov 

  Dupa micul dejun vom testa creativitatea și istețimea celor mici la o vânătoarea de comori și ne vom distra în echipa!! 

Obiective turistice: Dino Parc si Cetatea Rasnov, Cetatea Râșnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania. Cele mai vechi structuri păstrate până în prezent datează din secolul al XIV-lea, probabil pe locul fortificației din lemn ridicate de Cavalerii Teutoni la începutul sec. al XIII-lea.apoi coboram spre cea mai apreciata atractie in randul copiilor, respectiv Dino Parc, unde imbinam stiintele naturii cu animatia, benzile desenate cu tehnologia intr-un mix atractiv deopotriva pentru cei mari si cei mici.

Natura a fost darnica cu aceste locuri si patrunzand mai adanc in padure descoperim. Seara, ne pregatim vocea si lista de cantece preferate pentru karaoke.

Ziua 4: Jocuri, ateliere, Castelul Bran 

      Continuam jocurile si atelierele de lucru interactive si ateliere de creatie, tir cu arcul, dupa pranz vizitam Castelul Bran unul dintre cele mai valoroase monumente arhitecturale din România, cu întreaga sa încărcătură istorică, militară şi economică, este cunoscut în întreaga lume datorită legendei ce gravitează în jurul acestuia, fiind o presupusă sursă de inspiraţie pentru faimosul Castel al lui Dracula din romanul lui Bram Stoker. Cina festiva, foc de tabara și seara talentelor! 

Ziua 5: Ne luam la revedere de la tabara, ne vedem la anul! 

     Mic dejun, echitatie, pranz, decazare si retur cu vizitarea Pesterii  Valea cu aerul ei mistic dar si cu serenitatea care atrage saptamanal inclusiv o orchestra ce incanta auditoriul cu piese clasice sau de jazz. Peste tot suntem in inima muntelui si a padurii si ne incarcam trupurile pentru a doua parte a taberei noastre.

TARIF: 1.350 RON/ELEV

TARIFUL INCLUDE:

•5 zile (4 nopti)  cazare la Pensiunea Vraja Muntelui 3* , Moeciu in camere de 2,3 si 4 locuri, TV, grup sanitar propriu, loc de joaca pentru copii.

•Pensiune completa;

Excursiile menționate în program;

•Transport autocar; 

•Foc de tabara

•Materiale necesare desfasurarii activitatilor

•Ghidaj autorizat si animatie;

•Diplome, medalii si premii surpriza pentru toti copiii.

TARIFUL NU INCLUDE:

•Intrarile la obiectivele turistice;

•Alte servicii în afară de cele menționate în program.

Programul taberei este individualizat și realizat doar pentru prezentul grup, obiectivul fiind acela de îmbinare a activiăților recreative ale elevilor cu cele educative și respectând clasificările specificate. Programul poate suferi modificări în funcție de anumiți factori independenți de agenția organizatoare (forta majora, condiții meteo, trafic, program obiective turistice modificate etc.). Nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice sau activitatile optionale!

Rezervati acum

Trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale.