~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina, Wi-Fi gratuit, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - pranzul si cina se servesc in sistem bufet suedez sau "a la carte". - in cazul familiilor cu copii, copiii intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la mesele bufet. Daca mesele se organizeaza "a la carte", copiii intre 0-6.99 ani pot consuma din fisa cont alocata parintilor sau achita la fata locului produsele consumate. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina, Wi-Fi gratuit, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- pranzul si cina se servesc in sistem bufet suedez sau "a la carte".
- in cazul familiilor cu copii, copiii intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la mesele bufet. Daca mesele se organizeaza "a la carte", copiii intre 0-6.99 ani pot consuma din fisa cont alocata parintilor sau achita la fata locului produsele consumate.

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Carmen Azzuro - Oferta Ziua Copilului - Pensiune Completa, Venus, Romania

Verifica tarife si disponibilitate