Hotelul Carmen Azzuro se afla in zona centrala a statiunii Venus, pe strada principala, cu acces la plaja si dig.

Facilitati hotel: receptie non-stop, sala de conferinte, lift, restaurant, terasa, gradina, loc de joaca pentru copii, jocuri si puzzle-uri, divertisment (muzica live, programe cu animatori pentru copii), piscina, bar, WI-FI gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, camera de bagaje, reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii.

Facilitati camere: aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, TV LCD, frigider, telefon, balcon, plasa de tantari, WI-FI gratuit.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet suedez; - acces gratuit la piscina exterioara cu sezlonguri si umbrela ( in limita locurilor disponibile), - Wi-Fi gratuit; - acces gratuit la locul de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - copii au la dispozitie in locul de joaca amplasat in gradina hotelului tobogane, leagane, balansoare si trambuline ; - micul dejun in regim bufet suedez ofera o varietate de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare, ceai, cafea incluse si se va servi in intervalul orar 7.30-09.30. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet suedez;
- acces gratuit la piscina exterioara cu sezlonguri si umbrela ( in limita locurilor disponibile),
- Wi-Fi gratuit;
- acces gratuit la locul de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului;
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- copii au la dispozitie in locul de joaca amplasat in gradina hotelului tobogane, leagane, balansoare si trambuline ;
- micul dejun in regim bufet suedez ofera o varietate de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare, ceai, cafea incluse si se va servi in intervalul orar 7.30-09.30.

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Carmen Azzuro - Oferta Rusalii, Venus, Romania

Verifica tarife si disponibilitate